• wat jij zoekt, hebben wij al gevonden
  • wat jij zoekt, hebben wij al gevonden

Tudor Black Bay


Beschrijving

Tudor Black Bay


De Tudor Black Bay lijn werd uitgebracht op Baselworld 2012 en werd een enorm succes. De introductie van de Black Bay blies nieuw leven in het merk en speelde een grote rol in het Tudor van vandaag de dag. Deze Black Bay uit 2020 met referentie 79230R is een geüpdatete versie met COSC gecertificeerd in-house uurwerk en heeft een gangreserve van 70 uur.


De Black Bay grijpt terug naar het legendarische duikhorloge van Tudor, de Oyster Prince Submariner. Met name het gebruik van de iconische sneeuwvlokvormige uurwijzer van het merk en het ontbreken van corwngards. Dit samen met moderne kenmerken zoals een grotere kast, saffierfglas en een in-house MT5602 uurwerk maken dit het ideale 'go anywhere, do anything' horloge.


Merk: Tudor

Model: Black Bay

Referentie: 79230R

Bouwjaar: 2020

Diameter: 41mm

Inhoud set: full set, omdoos, doos, garantie kaart, instructieboek, tag en extra schakels

Uurwerk: MT5602

Conditie: gebruikt, maar in goede staat

Bijzonderheden: heeft een 2022 een reparatie onder garantie gehad en loopt sindsdien perfect. Hier is aantoonbaar bewijs van.

Vraagprijs: €2.800


Dit horloge wordt aangeboden door een van onze Watch Fellows en is dus ook niet bij ons op voorraad. Stuur bij interesse een bericht en dan brengen we je in contact.