• wat jij zoekt, hebben wij al gevonden
  • wat jij zoekt, hebben wij al gevonden

Wij zijn Watch Fellows

Horlogekluizen, lifestyle en community.

Wij hebben passie voor tijd, specifiek voor mechanische horloges. Of je nu één daily watch hebt, een verzamelaar bent, van eenvoudigere horloges tot high-end, wij delen diezelfde passie voor de schoonheid, de mechaniek en het verhaal achter ieder horloge. Maar hoe zorg je er nu voor dat je kostbare horloge of collectie veilig opgeborgen wordt? Hoe geef je uiting aan je passie en hoe kan je deze passie delen met andere liefhebbers?

Wij zijn gespecialiseerd in horlogekluizen. Vanuit onze passie en kennis adviseren we, zoals onze naam al verraadt, andere 'Watch Fellows’ in hun zoektocht naar een horlogekluis. Onze kluizen worden met de meest geavanceerde technieken geproduceerd en zijn gecertificeerd door dé toonaangevende Europese certificeringsinstantie ECB-S. Als aanvulling op de kluizen bieden we passende opbergmogelijkheden en winders aan zodat je horloge of verzameling goed en veilig kan worden opgeborgen.

Hiernaast bieden we om uiting te geven aan onze passie mooie kwalitatieve lifestyle producten aan. Zo is Watch Fellows mede eigenaar van het merk Lozzy 'cool sh*t for watch enthousiasts' dat hoogwaardige kleding maakt met een knipoog naar horloges.

Om onze passie te delen, ervaringen en verhalen uit te wisselen en nieuwe ideeën op te doen is Watch Fellows bovendien een on- en offline watch community. Wij brengen mensen bij elkaar, organiseren get to gethers, horloge- of product gerelateerde events en delen online content.

Ben jij net als ons helemaal gek van horloges en ben je op zoek naar de perfecte kluis, kwalitatieve horloge gerelateerde producten of een toffe community? Zoek niet verder! Wat jij zoekt hebben wij al gevonden en anders helpen we je graag het te vinden.

Ontstaan

Al van kinds af aan zijn we geboeid door horloges. De techniek, het verhaal, de schoonheid, het sieraad om je pols, de dansende secondewijzer. Op jonge leeftijd stonden we ademloos te turen in de etalage bij de plaatselijke juwelier. Later werd dit het afstruinen van internet naar afbeeldingen, informatie, video’s tot aan de eerste aankoop van een droom horloge. Een passie was geboren! Tot op de dag van vandaag besteden we vele uren aan research, uitzoekwerk en verzamelen van alles wat te maken heeft met horloges. Gedurende deze reis is het idee ontstaan om onze passie en kennis te delen met mede enthousiastelingen. Uit pure passie ontstond Watch Fellows.


Watch Fellows is officieel retailer van:

NAUTA Toonaangevende importeur, groothandel en fabrikant van beveiligingsproducten. Met inmiddels meer dan een halve eeuw ervaring specialist in brand- en inbraakwerende kluizen.

Wolf 1834 Sinds 1834 staat het WOLF-merk symbool voor tientallen jaren van innovatie en het streven naar het perfecte design. Toegewijd aan het eren van de verhalen van mensen en de kostbare sieraden en uurwerken die zij ons toevertrouwen.

Watchpouch. Ambachtelijk gemaakte lederen producten. Met oog voor detail, afwerking met de grootste liefde en zorg om een persoonlijk item te produceren dat lang meegaat.

Clean your Watch Schoonmaak set en tools bedacht en ontwikkeld door horlogeliefhebbers voor horlogeliefhebbers.